Stravovanie pre verejnosť

Ak ste účastníkmi hromadného podujatia (turnaje, zrazy, stretnutia, firemné akcie), informácie o stravovaní získate od organizátora akcie. Ak si nie ste istí, pokojne nás kontaktujte s informáciou na akom stretnutí sa zúčastňujete a my Vám radi poskytneme potrebné údaje.

Posedenie pri živej hudbe, rozvoniavajúce palacinky, ktoré sa pripravujú priamo pred hosťami. Aj tak môže vyzerať nedeľné popoludnie na Kaskádach.

Obľúbeným miestom pre návštevníkov z blízkeho ale aj širšieho okolia je Letný bar so Záhradnou terasou a MarinaBar s terasou priamo pri vodnom diele. Svojou tradičnou ponukou patria k neodmysliteľným zastávkam väčšiny korčuliarov a cyklistov.

Ak k nám počas našich otváracích hodín zavítate na korčuliach, na bicykli, autom, loďou – alebo akýmkoľvek iným spôsobom, radi Vás obslúžime v našich prevádzkach.

Naše prevádzky

  • Bar + Záhradná terasa A
  • MarinaBar s terasou v prístave
  • PetangBar

 

Otváracie hodiny prevádzok nájdete v spodnej časti stránky.

Nápojový a jedálny lístok

Vždy aktuálny ponukový lístok si môžete vyžiadať od obsluhy, toto je naša obvyklá ponuka.

Tradičná ponuka rýchleho letného občerstvenia: pečená klobása, pečená krkkovička na spôsob „cigánska pečienka“, pečený hejk, hamburger, pizza, lángoše, hranolčeky, nanuky…

Pivo Svijany – Máz 11% – Nepasterizovaná jedenástka. Svijanský Máz je vyrobený z poloraného žateckého červeňáku z chmelníc v oblasti Polepských blat, humnového sladu z nezávislých sladovní tradičným postupom – teda kvasením v otvorených kadiach v spilke a zrením v ležiakových tankoch.

Kofola Originál

a mnoho iného…